miercuri, 14 august 2013

Maybelline Color Show Polka dots it's mine!

Buna!
Nu ma asteptam sa revin asa curand cu o postare. De fapt saptamana asta nu aveam programata nici o postare, dar nu e mereu cum ne-am dori sa fie. Trecand peste aceste chestii plictisitoare, azi va prezint doua oje una mai frumoasa si mai deosebita decat cealalta. Pentru inceput va prezint unghiile mele nude. Nu sunt cele mai frumoase, dar sunt lucioase, rezistente, lungi si sanatoase. Da, sunt galbene, au suferit in ultimele saptamani deoarece le-am supus traumelor cauzate de ojatul in exces. Obisnuiesc sa ma ojez o data pe saptamana, dar vrand sa particip la colaborari, am fost nevoita sa ma ojez si de 2-3 ori pe saptamana. Dupa cum spuneam, sunt rezistente si nu le menajez in vreun fel. Spal destul de des la mana lucrusoare fara sa ma protejez cu manusi, spal vase... hm... FOARTE DES, la fel, fara nici un fel de protectie, ba chiar am facut si curatenie generala si inca le am pe toate la locul lor si NU, NU AM FOLOSIT MANUSI. Mi le pilesc cu o pila metalica, in toate sensurile iar uleiul ajunge pe cuticule atunci cand imi fac masca pentru par sau cand ma dau pe corp(folosesc ulei de cocos si de migdale), asta intamplandu-se la maxim 2 zile. Inca am o problema cu pilitul intr-o forma frumoasa, insa odata ce ajung la o lungime ca cea de acum mi-este foarte greu sa le controlez forma.
Pentru manichiura din seara asta am folosit o baza superba de la Bourjois. Nu am decat cuvinte de lauda, este o super-oja! Sa va enumar cateva dintre calitatile sale: are o pensula care faciliteaza aplicarea ojei, are o culoare superba si feminina, are un luciu de oglinda, se usuca repede si rezista uimitor de bine.


Peste aceasta baza, care imi place foarte mult si pe care am dat-o intr-un singur strat, am folosit oja de la Maybelline Color Show Polka Dots- Pretty in polka. Mi s-a parut cam greu de aplicat aceasta, insa unghiutele mele arata foarte bine imbracate asa. Se usuca repejor si se sterge foarte greu de pe unghii, asemenea unui glitter.