miercuri, 17 aprilie 2013

Comanda banggood.com

Buna seara.



Azi am fost tare fericita cand am auzit ca am primit comanda plasata pe www.banggood.com pe data de 4.04.2013. Este a doua mea comanda pe acest site si pentru ca sunt tare incantata de serviciile lor am dorit sa va impartasesc si voua experienta mea cu acestia. Preturile sunt accestabile si gasiti o gramada de chestii simpatice. Mie mi-a facut cu ochiul aceasta rochita. Proportiile mele lasa de dorit, insa rochita este foarte frumoasa, foarte sexi si chiar de calitate. Pret US$10.89


Un alt produs comandat sunt culorile acrilice pe care abia astept sa le incerc. Nu prea stiu daca sunt de calitate sau nu pentru ca nu stiu ce ar trebui sa cer de la ele. Cred ca pentru a exersa sunt foarte bune. Culorile sunt pigmentate si foarte frumoase.


Alaturi de ele am adaugat si o folie cu stickere pentru unghii care insa m-au dezamagit nu din cauza calitatii ci din cauza modelelor. Produsul se numea 3D Flower Pattern Nail Toes Sticker Nail Art Decoration , insa dupa cum vedeti, nu este nici macar o floaricica pe cartonas, ci porci, oi, pisici...US$1.66








In poze mai puteti vedea o super-frumoasa(chestie de gusturi, stiu este foarte posibil ca voua sa nu va placa) pereche de ochelari US$3.25, o forma pentru facut clatite/oua/omleta in forma de inimioara US$1.93, glitter(12 sunt de fapt, dar sunt de la prima comanda si nu le mai gasesc pe toate acum :"> ) €2.61, le gasiti aici  si un carusel cu rhinestones -€0.87. Mai jos puteti vedea si genele false modelul R15.

Cam aici se incheie aceasta postare. Este prima de acest gen si sper ca am fost destul de coerenta. Mentionez ca aceasta prezentare nu reprezinta reclama ci pur si simplu parerea mea. O seara frumoasa!


7 comentarii:

  1. Draguta rochita :*
    Si eu vreau acrilice din astea :) stickerele cu pisicute sunt simpatice (sau ar trebui sa le zic flori? :)) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc:">
      Oh, da, nu imi aminti! :)) ca am zis la toata lumea cum asteptam eu floricele si cate idei aveam in cap si acum...:-<
      Culorile insa sunt super. Deja am inceput sa exersez :D

      Ștergere
  2. Buna,
    as vrea sa-mi comad si eu ceva de pe banggood dar mi-e teama sa nu ma trezesc cu ceva taxe suplimentere fabuloase.De unde ridici produsele cand ajung? Multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,
    Nu este o regula, am primit coletele atat la posta normala cat si la posta vamala. Cele cu valori de peste 30$ au venit la posta normal, fara a trece prin vama,iar coletul venea din Suedia, insa o comanda mai mica, de vreo 12$ am primit-o prin vama. Poti sa ii intrebi inainte sa faci comanda, de unde o vor trimite, din UE sau din China.
    Daca valoarea coletului nu depaseste 10EURO nu platesti nimic in plus la vama, daca insa depaseste, vei plati o valoare de 24% din valoarea totala a coletului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, ce inseamna ca ai primit coletul la vama ? Te-ai dus tu si l-ai ridicat de acolo? Taxa de 24% cand si cum se plateste ? Mersi frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna!
      Da, la vama, daca ai o valoare a coletului mai mare de 10 euro, ti se percepe o taxa de 24% care se plateste la vames, cand ridici coletul.

      Ștergere