joi, 20 martie 2014

Manichiura de primavara

Buna!

Revin cu o noua manichiura. Nu ma asteptam sa se intample asta atat de repede, dar avand in vedere ca ojele de la Essence pe cat sunt de frumoase, pe atat sunt de nerezistente, mi s-au ciobit unghiile dupa numai o zi de purtat. Nu-i nimic, la rand stau sute de oje, foarte multe neincercate. Pentru manichiura ce urmeaza am alez oja de la Avon, Turquoise pop, pe care am castigat-o la un concurs pe blog. Va spun sincer ca nu as fi cumparat in viata mea o oja Avon (intre noi fie vorba nu as cumpara nimic Avon), insa nu este atat de groaznica pe cat ma asteptam. Culoarea este foarte frumoasa, insa ca sa ajung la o acoperire buna a fost nevoie de 3 straturi, nu foarte subtiri. Asa cum promite, se usuca repede. Spre deosebire de ojele Essence, aceasta este mai rezistenta, arata foarte bine dupa aproape 2 zile de purtat. Inca sunt incepatoare in ale pictatului, asa ca am facut niste floricele simple cu ajutorul culorilor acrilice pe 3 dintre unghiile fiecarei maini. Pe celelalte am folosit glitterul de la Farmasi verde. Eu sunt mandra de manichiura mea si imi face placere sa o prezint in pozele ce urmeaza.








Ieri a fost o zi minunata asa ca am indraznit sa ies la o plimbare romantica pe plaja.





That's it, Bye-Bye!

6 comentarii:

  1. Unghiutele sunt superbe dar m-ai cucerit cu mareaaaaa.
    Un vis!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult pentru vizita si compliment! Marea in perioada asta este absolut superba, miroase foarte frumos si o poti asculta in pace, fara sa te deranjeze nimeni.
      Pupici!

      Ștergere
  2. Superba manichiura, draga mea. Si eu sunt dezamagita de ojele Essence. Au culori frumoase, dar sar de pe unghii. :( Pozele cu tine sunt deosebite. Esti foarte draguta! O primavara frumoasa sa ai. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult! Pupici si un sfarsit de saptamana frumos!

      Ștergere
  3. Aww, ce frumos a iesit!Imi place combinatia si imi plac imaginile de la malul marii...
    Pupici!
    Ana
    http://everythingaboutlittlesecrets.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere