vineri, 16 mai 2014

Ultima comanda (primita) iHerb

Buna!

Am dezvoltat o adevarata obsesie pentru produsele de pe acest site si asa cum va spuneam am inceput sa fac foarte des comanda. Luna asta am plasat deja 3. Cea despre care va vorbesc astazi este de luna trecuta, si a venit deja de ceva timp, am testat produsele si sa vedem si rezultatul.




Incepem cu deodorantele Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Body Spray cu ceai verde si musetel si Crystal Body Deodorant, Crystal Body Deodorant Spray inodor. Despre ele am vorbit si in postarea anterioara. Sunt multumita de ele, dar nu va inchipuiti ca se termina asa repede, pe cat de multe am cumparat. Sunt foarte spornice si le puteti folosi pe tot corpul. Mirosul celui cu Ceai Verde si Musetel este foarte placut si natural si nu este persistent, asadar nu influenteaza parfumul pe care doresti sa il porti. Eu am renuntat la produsele din comert si cu siguranta voi recumpara produsele lor.

Tot pe aceeasi tema am comandat si Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Roll-On, Pomegranate si este 3.42$, este foarte practic si destul de lichid. Se usuca repede pe piele si are acelasi miros placut ca si sprayul.




Cel mai delicios produs este Yellow stickul Cococare, 100% Cocoa Butter, The Yellow Stick. Dupa parerea mea un prim minus ar fi faptul ca ar fi trebuit sa scrie pe el mare si boldat faptul ca nu este de mancat, pentru ca are un miros delicios de ciocolata!!! Il folosesc pentru hidratarea mainilor, conturul ochilor si pe arcade, dar si ca strugurel. Este solid, insa in contact cu pielea se topeste. Nu se topeste la fel de repede ca si uleiul de cocos, insa mi se pare ca, spre deosebire de acela, acesta intra mai repede in piele si este mai hidratant. Cantitatea este suficienta, iar el este foarte spornic.
Ceea ce nu imi place este modul de ambalare. Ma asteptam sa fie asemenea unul strugurel, sa foloseasca acelasi sistem de deschidere, insa am ramas surprinsa sa vad ca de fapt in interiorul ambalajului se afla untul de cacao sub forma unui baton. Nu este igienic acest mod de prezentare, insa am grija sa il folosesc numai dupa ce ma spal.



Gelul hidratant cu Aloe Jason Natural, Pure Natural Moisturizing Gel, Soothing 98% Aloe Vera, a costat 3,60$ si l-am luat pentru hidratarea zonelor proaspat epilate. Este incolor si are un miros subtil de aloe. L-am folosit o singura data, insa nu pe pielea proaspat epilata, ci pe fata pur si simplu. Pielea a inceput sa ma stranga si sa ma usture. Nu cred ca este de speriat totusi pentru ca daca ati folosit frunze de aloe ati observat ca ofera aceeasi senzatie, de piele care strange. Cred ca este o idee buna sa il folosesc pentru par, iar pentru piele sa aleg alte produse hidratante.





Astept comentarii, pareri, sugestii, impresii si intrebari cu placere!




Share your code RCV526 or the following link:
http://www.iherb.com?rcode=RCV526



That's it, Bye-Bye!

2 comentarii:

  1. pe mine ma tenteaza gelul de la jason...si eu astept comanda de la ei....pe wekendul wiitor cred ca ajunge si la mine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere.
    Si eu am stickul Cocoa Butter si imi place. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere