miercuri, 12 martie 2014

Mani of the week

Buna si bine v-am regasit!

Am fost disparuta o perioada pentru ca nu am fost in tara, am fost plecata cu bursa Erasmus la Universitatea Alma Mater Studiorum Universita di Bologna. Daca cineva este interesat/interesata as fi incantata sa scriu experienta mea intr-o postare, cu privire la studiile in strainatate. Pentru astazi m-am gandit sa va incant privirea cu manichiura mea de saptamana aceasta. Nu numai mie mi-a fost dor sa postez pe blog, ci si Cleopatrei care este foarte incantata de intoarcerea mea acasa.





 Nerabdarea de a face poze se vede in faptul ca nu am curatat marginile unghiei si imi pare rau, sper ca nu am stricat cu totul imaginea.
Culoarea ojei imi place foarte mult , este un nude foarte cald, iar ca rezistenta nu pot decat sa o laud. Se aplica foarte usor datorita pensulei maxi. Floricelele le-am pictat cu ajutorul culorilor acrilice si peste am folosit lacul incolor de la essence quick dry.
Sper sa va placa si va astept cu drag la urmatoarea postare. Am destule produse la care sa fac review-uri si o multime de idei pentru unghiute ingrijite.
Astept comentariile voastre cu sugestii si opinii.

That's it, Bye-Bye!


11 comentarii:

  1. I love your manicure! So pretty and so neat ! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Welcome back! Foarte frumoasa si eleganta manichiura. Ojele GR din gama Rich Color sunt si preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc si ma bucur ca iti place manichiura mea! Aceasta este prima oja din gama asta, insa o sa imi mai cumpar, sunt foarte multumita de ea!

      Ștergere
  3. As fi interesata de un articol despre studii in strainatate fiindca si eu imi doresc sa intru cu bursa si sa studiez in alta tara. Pupici! Lorena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag voi scrie o postare cu aceasta tema. In ce tara te-ai gandit sa pleci si ce domeniu studiezi?

      Ștergere
  4. Bine ai revenit! Foarte draguta manichiura. Ai niste unghii foarte frumoase si rezistente (am vazut si postarea ta din august 2013). Nu mai tin minte daca anul trecut aveai aceeasi tema a blogului, aceasta este foarte relaxanta si placuta ochiului. O sa te vizitez mai des ca sa ma inspir pentru unghiutele mele :P
    Te astept si eu la mine pe blog:
    http://elenaciucu.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Iti multumesc!Da, sunt posesoarea unor unghii rezistente si sunt mandra de ele. Cu toate astea mi-ar fi placut sa am patul unghial mai mare. Am fost cam schimbatoare in ceea ce priveste tema blogului si inca nu sunt multumita, dar nu am timp sa ma ocup de asta. Te astept cu drag, ma bucur ca iti plac postarile.

      Ștergere
  5. Foarte frumoasa manichiura :*:**pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoasa manichiura*:*:*pupici::*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, draga mea. A fost una din preferatele mele :) Pupici. O zi frumoasa!

      Ștergere