luni, 17 martie 2014

That's what I mint!

Buna!

A fost un week-end minunat in care am profitat si am facut plimbari interminabile. Am imortalizat cele mai frumoase momente cu aparatul foto si am pastrat in suflet amintiri frumoase!
Astazi este luni, asa ca pentru un bun inceput de saptamana, alaturi de o cana de cafea am inceput sa imi fac unghiutele.




Nu prea am avut timp de geva complicat pentru ca se gasesc destule de facut prin casa. Acestea fiind spuse, va prezint una din noile mele oje de la Essence, care imi place mult. Este din gama Colour and go, numarul 146 "that's what I mint!". Este nevoie de 2 straturi si se usuca repede. Eu am facut si un model simplu cu oja Rapsodi, numarul 342, un albastru superb. 






Astazi va prezint si o alta manichiura, simpla si frumoasa pe care i-am facut-o mamei. Pentru manichiura mamei am folosit oja Rapsodi, numarul 01, iar pe inelar oja de la Maybelline Color Show Polka Dots, numarul 85 Pretty in Polka.





La ambele manichiuri am folosit top coatul de la Essence quick dry, care a devenit preferatul meu. Se usuca repede, rezista foarte bine si luceste frumos. Il recomand!
Obisnuiesc sa ii fac mamei manichiura in fiecare duminica, pentru ca in timpul saptamanii, desi stam in aceeasi casa abia ne intalnim. Sper sa va placa! Va multumesc si va doresc o zi de primavara frumoasa!
 *Eu cu Athos
 *Tarta cu mere si inghetata Oreo
 *Plimbare pe plaja unde am gasit o multime de crabi (fosti crabi :)) )
 *Athos dupa o baie in mare
 *Eu cu Athos intr-un moment de tandrete

*Cerul de un albastru minunat cu norisori pufosi



That's it, Bye-Bye!

4 comentarii:

  1. Ce nuanta frumoasa are oja essence. Un vis! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc! A fost dragoste la prima vedere atunci cand am vazut-o, mai ales ca in sticluta are si niste particule sclipicioase care insa pe unghii nu se vede.
      O zi frumoasa! Pupici!

      Ștergere