sâmbătă, 29 martie 2014

Ultima mea comanda Iherb!

Buna!

Sunt foarte fericita, asemeni unui copil care primeste dulciuri. Eu am primit comanda Iherb plina cu bunatati.

Intrucat abia au ajuns produsele nu le-am testat pe o parte din ele, dar pe altele le-am comandat deja a doua oara si va pot spune cateva cuvinte despre.

Primul produs pe care vreau sa vi-l prezint este Pet Naturals of Vermont, Hairball for Cats, 45 Chicken Liver Flavored Chews . Stiu ca multe dintre voi aveti pisicute si ca le iubiti, eu pe Cleo o iubesc foarte mult si vreau sa fie sanatoasa si fericita. Are blanita foarte fina si pufoasa si pentru sanatatea ei am comandat aceste pastilute de pe Iherb. Deocamdata i-am dat ieri 8, dupa instructiuni,de dimineata 4 urmand ca seara sa ii mai dau 4 si sper ca in curand sa vad rezultatele. Dupa 3-4 zile de administrare ar trebui sa isi faca efectul. Sunt moi, se pot sparte usor intre degete,dar nu sunt sfaramicioase si au o forma haioasa de pestisor. Va tin la curent. Ma bucur foarte mult insa ca ii plac si le mananca din proprie initiativa. Pretul acestora este de 6.29$. O vor ajuta sa scoata ghemotoacele de par si sa isi pastreze blanita lucioasa.





Cel de-al doilea produs despre care vreau sa va vorbesc este pensula ELF, care este cea mai fina pensula pe care am avut-o vreodata. Este perfecta pentru aplicarea pudrei, bronzerului, dar si a fondului de ten. Este preferata mea si pretul este convenabil, 3.00$.
Lip Balm-ul Cocoa Butter este cum ma asteptam, are un miros placut, delicios as putea spune si este foarte hranitor. O sa incerc si alte sortimente, acesta este cel de-al treilea pe care il incerc si nu sunt dezamagita nici macar un pic!
Pastilele Jarrow Formulas, Curcumin Phytosome le-am mai comandat si alte dati si eu personal am simtit efecte pozitive, la fel si mama mea. Am avut din totdeauna sensibilitate la majoritatea alimentelor de patiserie si a celor procesate care a disparut o data cu folosirea acestor pastile. Eu mi le-am luat initial pentru reglarea nivelului colesterolului din sange. Am fost si sunt multumita de acest produs.Pretul pastilelor este de 12.95$, eu insa le-am luat cu 18.87$. Consumul de curcumin are mai multe beneficii. Eu folosesc curcumin si la mancare . Condimentul l-am cumparat din DM cu 5 lei .

Uleiul de cocos il mai comandasem si l-am folosit pentru par in special si mi-a placut foarte mult. Mi-a calmat scalpul si am tolerat mai bine produsele pe care de obicei nu le puteam folosi deloc. Mi-a calmat mancarimile si am observat ca a si stopat caderea parului. Nu stiu in ce masura este datorita lui, insa a coincis cu perioada in care l-am folosit. Mai bine de o luna am fost foarte constiincioasa si m-am dat pe par cu 2-3 ore inainte sa fac baie, la fiecare spalare. Se clateste foarte usor si nu ingrasa parul. Acesta cred ca este cel mai ieftin de pe site, doar 4.57$. Eu inca mai am un sfert din cel pe care l-am comandat acum 6 luni, deci este spornic!
Samponul Desert Essence, Organics, Green Apple & Ginger miroase divin, la fel ca si balsamul Desert Essence, Lemon Tea Tee. Abia astept sa le incerc. Sper sa imi placa, pentru ca am mai adaugat in wish list cateva de la ei. Pretul acestora este 6.05$ fiecare.
Super BB, All-in-1 Beauty Balm Powder, Light/Medium de la Physician's Formula este al surorii mele, asa ca o sa ii cer ei cateva pareri despre el. Va pot arata o poza, si pe viitor poate un review.

Astept comentarii, pareri, sugestii, impresii si intrebari cu placere!

That's it, Bye-Bye!

5 comentarii:

  1. Numai produse faine ti-ai luat!
    Sa le folosesti cu placere.
    Kisses :*
    Alexandra - http://chic-and-everything.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai bunatati ti-ai luat! :D
    Cleo e o pufoasa frumoasa si merita rasfatata, sper ca pastilutele sa o ajute.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar sunt foarte mandra de ce mi-am ales. Cleo insa pare sa nu fie incantata pana la final:( In prima zi a mancat foarte bine pastilutele, dar acum nici nu vrea sa mai auda de ele. Pupici! :*

      Ștergere
  3. Genuinely no matter if someone doesn't know then its up to other people that they will assist, so here
    itt occurs.

    Feel free to visit my site: www

    RăspundețiȘtergere
  4. I have beеn surfing online more than 2 hours todaү, yet Ι
    ոеver fоund any interestinց article likе
    youгs. It іs pretty worth еnough fօr me.
    Ӏn my opinion, іf all web owners and bloggers mɑde gοod content аs yߋu did, the web will
    be mսch mߋгe useful than ever beforе.

    Look іnto my web-site - Organic Skin care shop

    RăspundețiȘtergere