sâmbătă, 10 mai 2014

Comanda iHerb ( iHerb order )



Buna dimineata!

Astazi vreau sa va prezint una din ultimele mele comenzi de pe iHerb. Fac destul de des comanda pe iHerb, o data , de 2 ori pe luna pentru ca mereu imi doresc ceva nou de acolo. In continuare va prezint produsele pe care le-am primit in antepenultima comanda.





Primul produs pe care vreau sa vi-l prezint este buretelul de la Real Techniques Real Techniques by Samantha Chapman, Miracle Complexion Sponge. Acesta a costat 6.00$ si l-am luat in dublu exemplar. Comanda aceasta am primit-o deja de vreo 3 saptamani, asa ca am avut timp sa folosesc acest produs astfel incat sa va spun parerea mea despre el. Dupa 3 saptamani de utilizare, buretelul meu a devenit asa:


 L-am spalat deja de multe ori si a ramas patat. Petele de fond de ten(ColorStay)s-au curatat imediat. Ceea ce vedeti sunt petele lasate de corectorul de la Make Up for Ever- Full Cover, care este waterproof. Dar pe langa cele 2 pete s-a format si o zona in care buretelul s-a zbarcit, iar la asta nu stiu care sa fie cauza. Din punct de vedere al eficientei este WOW. Nu mi-am inchipuit nici o clipa ca poate da un grad de acoperire atat de bun si un finish atat de natural. Nu absoarbe foarte mult produs si nu lasa brazde pe fata. Cred ca voi mai achizitiona unul si voi avea mai multa grija de el.


Cel de-al doilea produs este uleiul de Tea Tree Now Foods, Essential Oils, Tea Tree. De cand am citit primele informatii despre acest ulei am fost absolut cucerita si mi-l doream de foarte mult timp. Acest ulei pe care eu am ales sa il comand a costat 6.87$ si poate si folosit atat pentru aroma terapie cat si pentru proprietatile sale dezinfectante. Eu l-am folosit in apa din cada 4-5 picaturi si in masina de spalat 2-3 picaturi. Imi place foarte mult cum miroase si chiar cred in puterea lui dezinfectanta. Nu se foloseste nediluat deoarece este foarte puternic si poate provoca iritatii. Am in gand sa imi confectionez un pulverizator in care sa pun 2-3 picaturi din acest ulei si 2-3 picaturi dintr-un ulei volatil si sa pulverizez in camera pentru a improspata aerul. De asemenea il puteti folosi pentru unghiutele bolnave, pentru ciupiturile de insecte si pentru diferite tratamente cosmetice pentru piele si par.
 Urmatorul produs este tubul cu pastile de coenzima Q-10 Doctor's Best, High Absorption CoQ10, with BioPerine, 100 mg, 120 Veggie Caps pe care eu am platit 15.95$, iar acum le gasiti pe site 12.95$. Sunt extrem de multumita de ele. Iau in fiecare dimineata cate o capsula dupa micul dejun si voi face o cura de aproximativ 2 luni. Am zis ca sunt multumita de ele, dar inca nu v-am spus cum m-au ajutat. Sunt foarte bune pentru persoanele care au palpitatii, care simt ca inima le-o ia la trap fara motiv si raman des fara vlaga. In nici un caz nu reprezinta un tratament al afectiunilor cardiace, insa pentru o protectie a inimii voastre eu va recomand o cura de 4 luni pe an, daca aveti astfel de probleme.
 Un alt produs care se afla in triplu exemplar in comanda mea este acest deodorent mineral de la Crystal essence Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Body Spray, Pomegranate care a costat 3,42$. Are un miros placut, ntural care nu persista foarte mult. Produsul este foarte interesant, dar sa nu va inchipuiti ca este wow. Este foarte importanta igiena si pastrarea zonei subratului curata. Eu in fiecare dimineata, dupa dus pulverizez o data la fiecare subrat apoi dau cu piatra de alaun tot de la ei cumparata, iar seara la 9 cand ajung acasa este totul in regula, si sunt gata sa intru din nou sub dus. Inainte sa folosesc aceste produse aveam o transpiratie grea si nu cred ca sunt singura persoana care s-a confruntat cu aceasta problema. Eram atat de disperata incat voiam sa cumpar produse barbatesti gandindu-ma ca sunt mai eficiente. Nu acesta este secretul. Din proprie experienta va zic ca daca incercati sa atacati puternic orice problema pe care o sesizati la corpul vostru, el va reactiona si mai agresiv. Asadar cu ajutorul acestui produs am reusit sa intru in normalitate fara a ma mai simti complexata din aces motiv. Este un produs natural, bland cu care trebuie sa aveti rabdare si sa fiti consecvent.
Despre restul produselor deja stiti destule pareri si nu mai este nevoie sa va mai zic. Nu este nici prima data cand le comand, asadar mi-au placut si sunt produsele pe care mi le voi comanda mereu atunci cand le termin.
Sper ca v-a placut postarea si ca va este folositoare. Abia astept sa ne reintalnim la urmatoarea postare, pentru ca dupa cum am spus, mai am o comanda despre care trebuie sa va vorbesc, plus inca o comanda pe drum.
Astept comentarii, pareri, sugestii, impresii si intrebari cu placere!


Share your code RCV526 or the following link:
http://www.iherb.com?rcode=RCV526


That's it, Bye-Bye!

5 comentarii:

  1. Sa te bucuri de toate produsele. Buretelul de la RT ma tenteaza si pe mine tare, tare.
    Eu am avut de la Crystal varianta simpla a spray-ului si nu mi-a placut deloc. Adica nu avea nici un efect. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult! Sa stii ca in ciuda celor intamplate cu buretelul meu, merita cumparat. Isi face treaba foarte bine. Te cred, cand spui ca nu ai fost multumita de deodorant, insa dupa cum am spus trebuie sa ai rabdare. Prefer sa umblu in geanta cu servetele umede si cu deodorantul decat sa ma intorc la deodorantele din magazine. Aceasta este parerea mea. Take care! :)

      Ștergere
  2. Si eu vreau de mult timp sa-mi dau o comanda Iherb,dar mi-e ca sunt taxele vamale mari sau ca nu stiu unde vine comanda sau ca nu mai ajunge...Nu mi-a trecut spaima cu comanda fragrancedirect,care n-a mai ajuns niciodata...Dar au multe produse faine si chiar as incerca buretelul.
    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/2014/04/scrub-cu-zahar-si-cafeadiy.html?showComment=1399923854900#c5974849031507514409

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm, inseamna ca eu am fost norocoasa. Am facut comanda pe mai multe site-uri si de mai multe ori si niciodata nu mi s-a intamplat sa mi se piarda vreo comanda. Sper nici sa nu mi se intample!

      Ștergere
  3. Mi-au plăcut produsele prezentate si vreau sa încerc si eu Deodorantul!

    RăspundețiȘtergere